Kom jij ons team versterken?
Kom jij ons team versterken?
Bijbaan bediening / keuken
Bij Benjamin is altijd op zoek naar gedreven en goede toppers in de bediening of keuken. Ben jij 16 jaar of ouder, pro-actief, klant- en servicegericht en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Wij bieden jou een leerzame bijbaan, goed salaris en gezellige collega’s. Kom jij ons team versterken? Loop even bij ons binnen of stuur een e-mail naar info@bijbenjamin.nl.

Vacature: medewerker bediening 12-32 uur
Vacature: medewerker bediening 12-32 uur
12-32 uur per week
Wat wij graag terug zien in jou
- Een gastvrij persoon, die no matter what met een glimlach rondloopt!
- Iemand die er altijd fantastisch en netjes uit ziet
- Liefhebber van wijn, bier, whisky, food, dessert en…. eigenlijk alle dranken en spijzen
- Flexibel tot de max, omdat je nooit weet hoe het loopt in de horeca
- Een persoon die er voor de volle 100% voor gaat!
De taken die je uitvoert
- Verantwoordelijk voor de uitstraling van het bedrijf, zoals bloemen, kaarsjes e.d.;
- Verzorgen van mise en place, zoals dekken/klaarmaken van tafels, klaarleggen van bestek en tafellinnen, e.d.;
- Opnemen van bestellingen, toelichten van menudelen c.q., adviseren van de gast bij zijn drank- en menukeuze;
- Raadplegen van de bedrijfsleider bij uitzonderlijke wensen van gasten;
- Ondersteunen bij het organiseren van recepties en partijen;
- Doorgeven van bestellingen aan keuken of buffet;
- Zo nodig zelf klaarmaken van eenvoudige bestellingen (inschenken van dranken, klaarmaken van kleine gerechten/snacks e.d.);
- Serveren van gerechten, dranken.
- Op- en afruimen na afloop; opruimen/schoonmaken van publieksruimten en werkruimten.
Solliciteren
Lijkt het jou leuk om in ons team te werken en herken jij je in bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@bijbenjamin.nl

Vacature: fulltime souschef
Vacature: fulltime souschef
Wat wij graag terug zien in jou
- Een passievolle souschef met veel creativiteit
- Iemand die kwaliteitsgericht is
- Een persoon die oog voor detail heeft
- Stressbestendig, je houd het hoofd koel in de hete keuken
- Je hebt coachende vaardigheden en kan goed omgaan met collega’s
- Een echte cliché… maar je hebt een “hands-on” mentaliteit
- Minimaal 1 jaar ervaring als souschef of zelfstandig werkend kok.
De taken die je uitvoert
- Indelen en toewijzen van werkzaamheden in de keuken, geven van aanwijzingen/ instructies, toezien op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden
- Plannen van hoeveelheden voor te bereiden producten, bewaken van het verantwoord gebruik van grondstoffen;
- Bewaken van de aansluiting met de bediening, afstemming en communicatie met de bediening, vooral bij speciale verzoeken en verwachte problemen met bestellingen, uitgifteproces e.d.;
- Opvangen en afhandelen van vragen, klachten, problemen e.d.; bij grote problemen inschakelen bedrijfsleider;
- Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en schoonmaaklijsten;
- Zelf meewerken in de uitvoering (koken, gereed maken van gerechten, opruimen, schoonmaken, e.d.);
- Aansturen van collega’s, begeleider en opleider van nieuwe medewerkers/ stagiaires/leerlingen.
- Bijdragen aan wijzigingen/vernieuwing menukaart en de ontwikkeling van recepten, garnituren, e.d.;
- Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten;
- Uitwerken van receptinstructies voor medewerkers.
- Opstellen van bestellijsten voor de eigen partie c.q. totale keuken (bij afwezigheid van de chefkok);
- Doorgeven van bestellingen aan leveranciers;
- Zorgen voor de ontvangstcontrole en reclameren bij afwijkingen.
Solliciteren
Lijkt het jou leuk om in ons team te werken en herken jij je in bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@bijbenjamin.nl.

Vacature: fulltime zelfstandig werkend kok
Vacature: fulltime zelfstandig werkend kok
Bij Restaurant Benjamin op Kaag eiland zijn wij op zoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Wij zoeken iemand die stevig in zijn schoenen staat en kan ondersteunen op alle vlakken in de keuken. Wij bieden een marktconform salaris en ruimte voor creativiteit. Daarnaast werk je in een gemotiveerd en leergierig team. Heb jij een passie voor koken? Werk je graag met verse producten en creëer je daarmee fantastische gerechten?
Wat wij graag terug zien in jou
- Een passievolle zelfstandig werkend kok met veel creativiteit
- Iemand die kwaliteitsgericht is
- Een persoon die oog voor detail heeft
- Stressbestendig, je houd het hoofd koel in de hete keuken
- Een echte cliché… maar je hebt een “hands-on” mentaliteit
De taken die je uitvoert
- Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden, (voor)koken, mengen, roeren e.d;
- Uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak, kleur, vloeibaarheid;
- Doorgeef gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van à la minute-kookwerkzaamheden, portioneren en garneren;
- Toezien op de werkzaamheden van de hulpkrachten, geven van aanwijzingen en instructies;
- Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden;
- Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraad aanvullingen;
- Uitproberen en beoordelen nieuwe recepten;
- Uitwerken van recept instructies;
- Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen;
- Bewaken van houdbaarheid en hygiëne;
- Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en signaleren van bijzonderheden/mankementen;
- Zelfstandig oplossen van kleine storingen.
Solliciteren
Lijkt het jou leuk om in ons team te werken en herken jij je in bovenstaande omschrijving? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@bijbenjamin.nl.

We nemen z.s.m. contact op ter bevestiging.
Open sollicitatie
Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag
Maandag vanaf 12.00 uur
Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag vanaf 12.00 uur
Vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag vanaf 12.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur
Beatrixlaan 42
2159 LJ Kaag
Maandag vanaf 12.00 uur
Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag vanaf 12.00 uur
Vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag vanaf 12.00 uur
Zondag vanaf 12.00 uur