BROODJES

CARPACCIO – € 11,5
Met Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde ui en truffelmayonaise.

ZALM – € 12,5
Met avocado, tomaat, rivierkreeft, croutons en whisky-cocktailsaus.

VITELLO TONNATO – € 11,5
Met tonijnmayonaise, kappertjes, olijven en rucola.

KROKET – € 9,5
Kalfskroket met mosterd en frisse salade.

GEITENKAAS – € 11,5
Met komkommer, tomaat, noten en truffelhoning.

FALAFEL – € 10,5
Met gemengde noten en spicy hummus.

TONIJNSALADE – € 11,5
Met kappertjes, tomaat en rode ui.

BOEREN OMELET – € 9,5
Met champignons, kaas, ui, spek en tomaat.

UITSMIJTER – € 9,5
Met ham, kaas, spek en tomaat.

SOEPEN

BOUILLABAISE  – € 9,25
Met kruidige crostini.

SOEP VAN DE CHEF – € 7,75
Wisselende soep

WRAPS

CARPACCIO – € 11,5
Met Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde ui en truffelmayonaise.

ZALM – € 12,5
Met avocado, tomaat, rivierkreeft, croutons en whisky-cocktailsaus.

FALAFEL – € 9,5
Met gemengde noten, spicy hummus en sud ’n sol tomaat.

SALADES

CARPACCIO – € 18,5
Met Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde ui en truffelmayonaise.

ZALM – € 19,5
Met avocado, tomaat, rivierkreeft, ei en cocktailsaus.

FALAFEL – € 17,5
Met gemengde noten, spicy hummus, avocado, sud ’n sol tomaat en naanbrood.

GEITENKAAS – € 18,5
Geitenkaas van Van Dorp met avocado, tomaat, noten en honing-truffeldressing.

OSSENHAAS – € 22,5
Gebakken Ierse ossenhaas met bosui, Parmezaan en rode wijndressing.

GAMBA’S – € 20,5
Pittige gamba’s met Parmezaanse kaas, knoflook en Oosterse dressing.

BURRATA – € 17,5
Met groene asperge, gegrilde courgette, tomaat en pesto.

POKÉ BOWL – € 20,5
Met sushirijst, groenten, zalm, rivierkreeft, avocado en sojasaus.

WARME LUNCH

OSSENHAASSATÉ – € 22,5
Met groenten, kroepoek, satésaus en frites.

BLACK ANGUS BURGER – € 18,5
Op een brioche bol met little gem, komkommer, tomaat, frites en Jack Daniels-saus.

SLIPTONG – € 24,5
3 st. met frites, salade en remoulade.

TOURNEDOS – € 27,5
Met seizoensgroenten, Roseval en pepersaus of rode wijnsaus.

KIPSATÉ – € 18,5
Met groenten, kroepoek, satésaus en frites.

VISPANNETJE – € 19,5
Met kabeljauw, zalm, rivierkreeft, salade, bosui en frites.

MOSSELEN – € 22,5
Met salade, verschillende sausjes en frites.

CATCH OF THE DAY – € 24,5
Wisselend visgerecht van de chef.

FRITES € 4,5

DESSERTS

SORBET – € 8,5
3 soorten sorbetijs met fruit en slagroom.

CHEESECAKE – € 8,5
Met rood fruit compote en bastogne.

APPELTAART – € 8,5
Met slagroom en vanille-ijs.

DAME BLANCHE – € 8,5
Vanille-ijs met chocoladesaus.

AARDBEIEN ROMANOFF – € 8,75
Mascarpone, slagroom en gemarineerde aardbeien.

KAAGPLATEAU – € 11,5
Kazen van Kaag-eiland met stroop van de Olmenhorst.

VOORGERECHTEN

CARPACCIO – € 12,5
Met Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde ui en truffelmayonaise.

ZALM – € 12,5
Met avocado, tomaat, rivierkreeft, croutons en whisky-cocktailsaus.

VITELLO TONNATO – € 12,5
Met tonijnmayonaise, kappertjes, olijven en rucola.

GEITENKAAS – € 12,5
Met komkommer, tomaat, noten en truffelhoning.

FALAFEL – € 10,5
Met gemengde noten en spicy hummus.

BOUILLABAISE  – € 9,25
Met kruidige crostini.

SOEP VAN DE CHEF – € 7,75
Wisselende soep

PROEVERIJ VAN VLEES – € 13,75 p.p.
Carpaccio, vitello, serranoham en een soepje van de chef.

PROEVERIJ VAN VIS – € 13,75 p.p.
Zalm, rivierkreeft, gamba’s en een soepje van de chef.

Vegetarische proeverij ook verkrijgbaar, vraag ernaar bij de bediening. 

HOOFDGERECHTEN

OSSENHAASSATÉ – € 22,5
Met groenten, kroepoek, satésaus en frites.

BLACK ANGUS BURGER – € 18,5
Op een brioche bol met little gem en Jack Daniels-saus.

ZALMFILET – € 19,5
Met groene groenten, kriel en pesto

TOURNEDOS – € 27,5
Met seizoensgroenten, Roseval en pepersaus of rode wijnsaus.

KIPSATÉ – € 18,5
Met groenten, kroepoek, satésaus en frites.

VISPANNETJE – € 19,5
Met kabeljauw, zalm, rivierkreeft, salade, bosui en frites.

VEGETARISCHE BURGER – € 17,5
Met tomaat, courgette, truffelmayonaise en frites.

SLIPTONG – € 24,5
3 st. met frites, salade en remoulade.

HUISGEMARINEERDE SPARERIBS – € 19
Met rauwkost, friet en knoflooksaus.

MIXED GRILL – € 25,5
Met ossenhaas, kipfilet, spareribs, pepersaus en frites.

MOSSELEN – € 22,5
Met salade, verschillende sausjes en frites.

SALADES

CARPACCIO – € 18,5
Met Parmezaan, pijnboompitten, gefrituurde ui en truffelmayonaise.

ZALM – € 19,5
Met avocado, tomaat, rivierkreeft, ei en cocktailsaus.

FALAFEL – € 17,5
Met gemengde noten, spicy hummus, avocado, sud ’n sol tomaat en naanbrood.

GEITENKAAS – € 18,5
Geitenkaas van Van Dorp met avocado, tomaat, noten en honing-truffeldressing.

OSSENHAAS – € 22,5
Gebakken Ierse ossenhaas met bosui, Parmezaan en rode wijndressing.

GAMBA’S – € 20,5
Pittige gamba’s met Parmezaanse kaas, knoflook en Oosterse dressing.

BURRATA – € 17,5
Met groene asperge, gegrilde courgette, tomaat en pesto.

POKÉ BOWL – € 20,5
Met sushirijst, groenten, zalm, rivierkreeft, avocado en sojasaus.

KINDERGERECHTEN

TOURNEDOS – € 17,5
KROKET – € 7,5
KIPSATÉ – € 10,5
SPARERIBS – € 9,5
KIPNUGGETS – € 9,5
Alle kindermenu’s worden geserveerd met frites, salade en appelmoes.

DESSERTS

SORBET – € 8,5
3 soorten sorbetijs met fruit en slagroom.

CHEESECAKE – € 8,5
Met rood fruit compote en bastogne.

AARDBEIEN ROMANOFF – € 8,75
Met mascarpone, slagroom en gemarineerde aardbeien.

CREME BRULEE – € 8,5
Vanille.

DAME BLANCHE – € 8,5
Vanille-ijs met chocoladesaus.

KAAGPLATEAU – € 11,5
Kazen van Kaag-eiland met stroop van de Olmenhorst.

BONBON VAN PIERRE – € 1,75

GEBAK VAN VERMEER – € 4,5

BORREL

GEMIXT BITTERGANITUUR – 12 st. € 11,5, 18 st. € 17
Keuze uit bitterballen van Oma Bobs, truffelkroketjes, kaaskroketjes, vlammetjes, mini-frikandel, mini-kaassoufflé, kipnuggets en kaasstengels.

LANDBROOD – € 5,5
Met dips.

GAMBA PIRI – € 17,5

NACHO’S – € 8,5
Met kaas, tomaat, chili en sour cream.

ITALIAANS PLATEAU – € 24,5

MEDITERRAANS PLATEAU – € 19,75

VISPLATEAU – € 27,5

GEBAK

APPELTAART – € 4
Met slagroom (+ € 0,50).

LUXE GEBAK – € 4,5

COCKTAILS

HENDRICKS – € 12,5
Met komkommer.

BOMBAY SAPPHIRE – € 12,5
Met citroen en gember. 

GIN MARE – € 12,5
Met rozemarijn.

PINK GIN – € 12,5
Met aardbeien.

TANQUERAY – € 12,5
Met sinaasappel.

APEROL SPRITZ – € 9,25
Prosecco, Aperol en sinaasappel.

CUBA LIBRE – € 8
Coca cola, Bacardi black en limoen.

MOJITO – € 9,5
Bacardi blanca, suikerwater, limoen, munt. 

VIRGIN MOJITO – € 7,5

GINGER 43 – € 9,5
Ginger ale, likeur 43, munt en limoensap.

LONG ISLAND – € 13,5

Boek een tafel

Heb jij recent bij ons genoten van een etentje of een gezellige borrel? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Wil je een recensie achterlaten met jouw ervaringen? Gebruik onderstaand formulier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

7 dagen per week open
Terras en restaurant: maandag t/m vrijdag 11.00 - 00.00 uur, zaterdag & zondag 09.00 - 00.00 uur
Afhalen: 11.30 - 21.00 uur

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

7 dagen per week open
Terras en restaurant: maandag t/m vrijdag 11.00 - 00.00 uur, zaterdag & zondag 09.00 - 00.00 uur
Afhalen: 11.30 - 21.00 uur

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants