Even voorstellen: Anthony

Even voorstellen! Nu ons terras weer geopend is, is het toch leuk om te weten wie er met een grote glimlach bij jou aan tafel staat of wie er in de keuken hard aan het werk is om jouw gerecht klaar te maken. Deze keer is Anthony aan het woord.

Anthony

Ik ben Anthony en kom uit Hillegom. Ik heb de opleiding Leisure & hospitality niveau 4 afgerond en werk al een paar jaar in de horeca. In het laagseizoen heb ik gewerkt bij Massada in Nieuw-Vennep. Deze zomer ga ik weer aan de slag als leidinggevende bij Bij Benjamin op de Kaag. In alle restaurants hangt een goede sfeer en ik vind het dan ook erg leuk om voor elk van deze restaurants te mogen werken.

Tijdens de coronaperiode was werken in de horeca anders dan anders. Ik ben blij dat de terrassen nu weer open zijn. Nu kan ik weer doen wat ik het meest miste: de gezellige gesprekken, maar ook het verzorgen van een groep gasten of het aanprijzen van de lekkerste gerechten.

Mijn tip

Mijn lievelingsgerecht van afgelopen zomer was de salade zalm/rivierkreeft van Bij Benjamin. Met het warme weer en harde werk ging dat er altijd prima in! Mijn favoriete drankje, en zeker een aanrader, is de Ginger 43. Een heerlijk fris drankje waardoor je je thuis in tropische sferen waant.

Op het terras

Boek een tafel

Heb jij recent bij ons genoten van een etentje of een gezellige borrel? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Wil je een recensie achterlaten met jouw ervaringen? Gebruik onderstaand formulier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

 

Maandag vanaf 12.00 uur

Dinsdag en woensdag gesloten

Donderdag vanaf 12.00 uur

Vrijdag vanaf 12.00 uur

Zaterdag vanaf 12.00 uur

Zondag vanaf 12.00 uur

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

 

Maandag vanaf 12.00 uur

Dinsdag en woensdag gesloten

Donderdag vanaf 12.00 uur

Vrijdag vanaf 12.00 uur

Zaterdag vanaf 12.00 uur

Zondag vanaf 12.00 uur

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants

Tijdelijk gesloten

 

Beste gast,

Door een grote brand zijn wij tijdelijk gesloten.
Op dit moment weten we helaas nog niet wanneer wij de deuren weer zullen openen.
Houd onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws.