Toppers gezocht voor het nieuwe seizoen

We hebben al weer wat mooie dagen gehad in februari en maart. Het seizoen gaat dus langzaam weer van start op de Kaag. Wij zoeken daarom vanaf maart diverse horeca toppers.

Bijbaan bediening

Ben jij 16 jaar of ouder en ervaring in de bediening of lijkt het jou superleuk om in de bediening te werken? Wij hebben een plekje voor jou in ons gezellig team. Je werkdagen zijn voornamelijk in het weekend en in de vakanties ook doordeweeks. Een plus punt van deze baan is dat je altijd met gezellige mensen werkt en een zomers kleurtje op doet als je over ons terras loopt met lekker eten en drinken.

Bijbaan keukenhulp

Ben jij 16 jaar of ouder en ervaring in de keuken of wil je dit graag leren? Onze chef leert jou graag alle kneepjes van het vak! Samen met het keukenteam mag jij de lekkerste gerechten voorbereiden voor onze gasten. Een werkervaring waar je de rest van je leven van kan profiteren.

Eerste medewerker bediening 20 – 40 uur

Naast mensen met een bijbaan zijn we ook opzoek naar een vaste rots in onze branding: een echte horecatijger, met ervaring in de horeca! Wij zoeken iemand voor minimaal 20 uur per week als eerste medewerker bediening.  Wij bieden jou een marktconform salaris en je komt te werken in een jong en supergezellig team. Daarnaast ben je het visitekaartje voor het leukste restaurant van Kaageiland. Lijkt deze baan jou op het lijf geschreven? Lees het complete profiel van deze vacature en solliciteer.

Solliciteren

Word onderdeel van ons team door jouw cv en motivatiebrief op te sturen naar info@bijbenjamin.nl. Wie weet loop jij binnenkort in een Bij Benjamin outfit over het terras of kook je de heerlijkste gerechten!

Boek een tafel

Reserveren voor vanavond?
Je kan ons bellen voor een reservering op:

Reserveren voor morgen of later?
Vul onderstaand formulier in. We nemen z.s.m. contact op ter bevestiging.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

Doordeweeks geopend
vanaf 12.00 uur

In het weekend geopend
vanaf 11.00 uur

Beatrixlaan 42
2159 LJ Kaag

Doordeweeks geopend 
vanaf 12.00 uur

In het weekend geopend
vanaf 11.00 uur

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants