Wijnhuis Château de Brigue

Château de Brigue

De wijngaarden van Châuteau de Brigue is als sinds 1779 in het bezit van de familie Brun. Vandaag de dag runnen de vier Brun broers de wijngaard in het hart van de Provence. Jean-Michel zwaait met de scepter over de wijngaarden, Christiaan is administratief en financieel directeur, Oliver is commercieel directeur en verantwoordelijk voor de communicatie en Frédéric heeft de leiding over de wijnbereiding.

Rosé wijnen

95% van de wijnen die geproduceerd worden zijn roséwijnen. Door het telen van maar liefst 15 verschillende soorten druivenrassen kunnen zij de beste en lekkerste melanges maken. Nieuwsgierig geworden? Kom deze heerlijke rosé snel proeven bij ons op het terras.

Boek een tafel

Reserveren voor vanavond?
Je kan ons bellen voor een reservering op:

Reserveren voor morgen of later?
Vul onderstaand formulier in. We nemen z.s.m. contact op ter bevestiging.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend
vanaf 12.00 uur

Doordeweeks alleen geopend op reservering

Beatrixlaan 42
2159 LJ Kaag

Vrijdag, zaterdag en zondag geopend
vanaf 12.00 uur

Doordeweeks geopend op reservering

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants