Wijnhuis Château de Brigue

Château de Brigue

De wijngaarden van Châuteau de Brigue is als sinds 1779 in het bezit van de familie Brun. Vandaag de dag runnen de vier Brun broers de wijngaard in het hart van de Provence. Jean-Michel zwaait met de scepter over de wijngaarden, Christiaan is administratief en financieel directeur, Oliver is commercieel directeur en verantwoordelijk voor de communicatie en Frédéric heeft de leiding over de wijnbereiding.

Rosé wijnen

95% van de wijnen die geproduceerd worden zijn roséwijnen. Door het telen van maar liefst 15 verschillende soorten druivenrassen kunnen zij de beste en lekkerste melanges maken. Nieuwsgierig geworden? Kom deze heerlijke rosé snel proeven bij ons op het terras.

Boek een tafel

Heb jij recent bij ons genoten van een etentje of een gezellige borrel? Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Wil je een recensie achterlaten met jouw ervaringen? Gebruik onderstaand formulier.

Nieuwsbrief ontvangen?

Volg ons

Volg ons en ontvang mooie aanbiedingen.

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

7 dagen per week open

Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag & zondag vanaf 10.00 uur

Beatrixlaan 42 | 2159 LJ Kaag

7 dagen per week open

Maandag t/m vrijdag vanaf 12.00 uur
Zaterdag & zondag vanaf 10.00 uur

 

Neem ook eens een kijkje bij onze andere restaurants