Restaurant Benjamin
Beatrixlaan 42
2159 LJ Kaag
T 0252-545369
E info@bijbenjamin.nl

Openingstijden

Maandag t/m zondag
vanaf 10.00 uur

Restaurant


Bij Benjamin

Pal aan het water van de Kagerplassen opende restaurant Benjamin de deuren op een van de mooiste plekken van Kaageiland.

Het zou zomaar kunnen dat u ons restaurant al wandelend, fietsend of varend heeft ontdekt. Met een aanlegsteiger voor de deur, een fietspont pal naast ons terras en een jachthaven om de hoek is het voor elke wandelaar, fietser en watersporter goed toeven op Kaageiland en bij Benjamin in het bijzonder.

Kaag is een dorp in de gemeente Kaag en Braasem, in de provincie Zuid-Holland. De plaatsnaam wordt ook wel omschreven als De Kaag.

De naam Kaghe, wat buitendijks land betekent, komt voor het eerst voor in 1308. Tot aan het eind van de zestiende eeuw was Kaag het grootste dorp van het gebied Alkemade, maar omdat het een eiland is is het dorp niet verder gegroeid.

De steiger -bereikbaar vanuit Haarlem en Leiden- is de ideale plek voor het aanleggen van boten. In de naast Benjamin gelegen jachthaven ‘t Fissertje kunt u luxe motorsloepen, motorbootjes of zeilboten huren voor een tocht over de Kagerplassen of naar de Leidse binnenstad. www.sloepenopdekaag.nl

Wij maken graag een pakketje voor u klaar, zodat u tijdens het varen voorzien bent van heerlijke hapjes en desgewenst koele wijn. De bediening vertelt u er graag meer over.

 

Lekker lang tafelen

Bij Benjamin voelt u zich thuis. U kunt genieten van een broodje, een snelle hap of juist uitgebreid a la carte tafelen. U kunt kiezen uit vlees-, vis- of vegetarische gerechten. Ook is het mogelijk met uw gezelschap vanaf vijftien personen een barbecue te reserveren.

Op ons zonnige terras komt u tot rust of doet u juist inspiratie op. Het uitzicht is adembenemend en dat maakt ons restaurant tevens tot een toplocatie voor uw huwelijk en bruiloftsfeest.

Het hele jaar door is Benjamin beschikbaar voor familiefeesten, partijen en zakelijke arrangementen. Wat dacht u van een salsa workshop, lachmeditatie of boogschieten? We stellen graag een passend arrangement in overleg met u samen en maken er een overgetelijke dag van.

Jong en oud, er is voor elk wat wils!